Workshop Kerstboompje - @ Charlie's (Halle)

Vorige Artikel 2 van 2
€ 45,00 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Workshop kerstboompje maken met droogbloemen op zondag 17 december om 14u @ Charlie's winkeltje (te Halle).

Volledig in de kerstsfeer kom je met deze creatieve workshop!

Tijdens deze 2 uur (kan een beetje uitlopen) durende workshop maken we een kerstboompje met droogbloemen. Heel leuk om je huis in de kerstsfeer te brengen of je kerst-tafel mee te versieren!

Stap voor stap begeleid ik jou om een mooi kerstboompje te maken. De basis bestaat uit lagarus - pluimpjes. Daarna kan je je kerstboompje afwerken naar keuze: andere droogbloemetjes als alternatief voor kerstballetjes of toch de traditionele kerstballetjes? De keuze is aan jou! De finishing touch zijn de lichtjes die we nog toevoegen, super gezellig met deze donkere dagen.

Je gaat naar huis met 1 zelfgemaakt kerstboompje van 20cm hoogte met lichtjes die je voor jezelf kan houden of misschien kan geven als kerscadeautje?

Praktische info:

  • Datum workshop: zondag 17 december
  • Aanvang: 14 uur (de workshop duurt ongeveer 2u/2u30)
  • Locatie: Charlie's Winkeltje, Klinkaert 9, 1500 Halle
  • Alle materialen zijn inbegrepen, je maakt 1 kerstboompje met lichtjes
  • Incl. Drankje en versnapering
  • Gezellige sfeer en een leuke namiddag

Schrijf je nu in voor deze gezellige workshop want de plaatstjes zijn beperkt!

Kom je liever niet alleen? Schrijf je dan in samen met een vriendin, mama, collega,... Er zijn altijd nog deelnemers die alleen komen maar je zal je nooit alleen voelen. Je komt terecht in een warm en gezellig groepje workshop-lovers die openstaan voor connectie. Bovendien zorgen wij voor een warme ontvangst en goed begeleiding zodat je je zeker op je gemak zal voelen.


Annuleringsbeleid

Had je je ingeschreven maar kan je er niet bij zijn? Indien je meer dan 14 dagen voor de workshop annuleert, kan je een terugbetaling aanvragen. Indien je binnen de 14 dagen voor de workshop annuleert, ontvang je een voucher die je voor een andere workshop kan gebruiken (deze voucher vervalt niet).

© 2015 - 2023 Zoet Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vrijdag 24 november uitzonderlijk gesloten! Zaterdag open van 10u tot 16u en zondag van 10u tot 12u. Online shoppen kan 24/7!