Leuk je te leren kennen!

Wie is Zoet Geluk? Heel simpel, dat ben ik, Stefanie! Ik ben getrouwd, heb 3 prachtige kids en 2 heel lieve hondjes.

In 2011 richtte ik Zoet Geluk op met als missie mensen, zoals jij en ik, blij te maken met het maken van originele, handgemaakte geschenkjes die horen bij het vieren van de kleine en grote momenten in het leven.

Vanuit mijn liefde voor de natuur heb ik onlangs een opleiding tot florist én eco-bloementeler gevolgd. Ik probeer nu die passie door te geven aan jou door mijn geschenken meer en meer duurzaam en fleurig te maken.

Eén ding staat vast: ik ben nog altijd even enthousiast als die eerste dag in 2011 dat ik begon met Zoet Geluk en maak nog altijd een vreugdesprongetje bij elke nieuwe bestelling van jou!

 

 

Welkom!

Ik ontvang je graag in mijn gezellig winkeltje op afspraak.

Steenweg 621, 9470 Denderleeuw

0473/20.75.39 - info@zoetgeluk.be.

Contacteer ons

 

 

 

 

 

Geschenken recht uit het hart

Maak indruk op je geliefden met een uniek en persoonlijk cadeau. Ik stelde met veel zorg een leuk assortiment samen met originele, handgemaakte geschenken. Ook het duurzaam aspect wordt niet uit het oog verloren. 

Een geschenkje voor meter en peter, een aandenken aan jullie huwelijk of communie van jullie kapoen, een origineel kerstgeschenkje, een uniek verjaardagscadeau,... Ik maak graag samen met jou elk bijzonder moment onvergetelijk!

Ontdek ons assortiment

 

 

Bloemen recht van't veld

In mijn bloementuin kweek ik snijbloemen voor jou. Vanaf eind april tot eind oktober maak ik verse weekboeketjes, in 3 formaten. Wanneer ik niet voldoende aanbod heb, koop ik nog wat extra lokale bloempjes aan bij een andere eco-bloementeler. Jouw boeketje bestaat dus uit lokale, dagverse, biologische seizoensbloemen.

Omdat ik werk op het ritme van de natuur en de bloemen pluk uit mijn bloementuin, is de samenstelling van je boeketje elke keer anders. 

Laat je betoveren door de prachtige boeketten met seizoensbloemen en haal een stukje natuurlijke schoonheid in huis.

Tijdens de winterperiode komt het aanbod droogbloemen meer in beeld: bloemen uit mijn tuin en boeketjes die niet werden verkocht werden gedroogd en worden omgetoverd tot mooie droogboeketjes, kransen,...

 

Ontdek onze workshops

Op zoek naar creatieve workshops met bloemen in de hoofdrol? Dan ben je bij Zoet Geluk aan het juiste adres.

Ik organiseer workshops o.a. in mijn bloementuin en bezorg je graag een heerlijk momentje me-time of crea-time met je hoofd tussen de bloemen.

Maak je eigen bloemenmagie... Bekijk de workshop-kalender

© 2015 - 2024 Zoet Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Heel fijn dat je hier bent! Online shoppen kan 24/7, langskomen in mijn winkeltje kan op AFSPRAAK. Liefs, Stefanie